Recepty > hovězí maso > italské roštěnky
Na tento recept budeme potřebovat:
4 roštěnky, olej, sůl, mletý pepř, 4 lžíce kečupu, hladká mouka
Příloha: 1 balíček špaget, olivový olej, 1 hlavička česneku, sůl
Postup přípravy:
Roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme mletým pepřem, z jedné strany obalíme v mouce a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme doměkka. Vyndáme, do výpeku přidáme kečup, pokud je potřeba, 2-3 lžíce vody a necháme přejít varem. Na talíři maso přelijeme šťávou a podáváme s česnekovými špagetami.
Česnekové špagety jako příloha: špagety uvaříme v osolené vodě. Na oleji osmažíme lehce do růžova na plátky nakrájený česnek, odstavíme, přidáme špagety a promícháme.
Další recepty:
Hovězí líčka na gril podáváme s čerstvým pečivem.
Ragú polévka, maso zalijeme trochou vody...
Italský chléb focaccia se podává jako předkrm i příloha.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Koprovka ze sterilovaného kopru na které se nevytvoří škraloup.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Italské rizoto s houbami posypeme parmezánem.
Roštěnky esterházy krátce zapečeme v troubě.
Recept na jídlo rajská omáčka s hovězím masem které naporcujeme na plátky.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat, zahustíme ji trochou hladké mouky.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Koprovka s vejcem natvrdo uvařeným.
Recept na italské špagety
Italské roštěnky okouzlí jedlíky svou chutí.