Recepty

Recepty > hovězí maso > hovězí líčka na gril

Hovězí líčka na gril

Na tento recept budete potřebovat:

1-3 kusy hovězích líček, vývar, kořenová zelenina, česnek, celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl
Na potření olej a oblíbené koření.

Postup přípravy:

Opláchnuté maso nakrájíme na větší kusy (jednotlivé porce) a dáme vařit do vývaru se zeleninou, česnekem a kořením do měkka.

Hotová je z vývaru vytáhneme, necháme vychladnout a potřeme marinádou z oleje a koření. Můžeme je takto nechat v chladu odležet, ale je možno grilovat ihned po naolejování.

Podáváme je se zeleninou a čerstvým pečivem.

Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Hovězí maso po burgundsku s orestovanou slaninu a žampiony.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Hovězí po burgundsku podlijeme a zvolna dodusíme.
Recept na kuřecí nudličky se žampiony posypané pažitkou.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Kotlíková polévka dozdobená nasekanou petrželkou a pažitkou.
Hovězí líčka na červeném víně recept

Recepty
Motto

Uvařte si jídlo hovězí líčka na gril, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.