Recepty

Recepty > hovězí maso > 2

Recepty - Hovězí maso 2

Recepty na přípravu chutných jídel z hovězího masa.

Hovězí guláš s kysanou smetanou podávaný politý zakysanou smetanou s bramborovým knedlíkem.
Lahůdkový guláš ze sušených hub, papriky a zakysané smetany.
Hovězí rosbíf na slanině, červeném vínu a octu.
Hodslavská řezanka na Moravance.
Zelné závitky
Guláš z hovězího masa na víně - na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu...
Hovězí řízky naruby zapečené s anglickou slaninou.
Hovězí závitky s meruňkami, okurkou, uzeninou a houbami.
Hovězí rolka se šunkou a sýrem zapečená v troubě.
Debrecínské roštěnky se šunkou, houbami, paprikami, rajčaty a kysanou smetanou.
Rajská omáčka s hovězím
Hovězí stejk na žampionech
Zapečená roštěná s turistickým salámem, anglickou slaninou, česnekem a cibulí.
Hovězí guláš na červeném víně a feferonce nebo chilli papričkách.
Hovězí steak Orlov se špagetami, zeleninou a strouhaným sýrem.
Znojemský guláš se sterilovanou okurkou a bílým vínem.
Zbojnický guláš na anglické slanině, kmínu a feferonce s houbami, zelím a brambory.
Bramborák plněný masem a romadúrem
Labužnický šašlik z různých druhů masa, jater, anglické slaniny, papriky a cibule.
Hovězí steaky na česneku v marinádě.
Hovězí plátky na jablcích a provensálském koření, česneku a másle.
Hovězí s pórkovou omáčkou a bramborem.
Farmářský guláš podávaný s chlebem.
Bamie - recept arabské kuchyně.
Býčí žlázy na másle
Guláš z býčích žláz naložených v mléce.
Svíčková omáčka z hovězího zadního podávaná s houskovým knedlíkem a ozdobená plátkem citronu, kopečkem šlehačky a brusinkami.
Kedlubnové zelí s hovězím masem
Chili con Carne je recept mexické kuchyně.
Nadívaná hovězí pečínka s nádivkou z mletého masa a pečeným bramborem.
Bavorská svíčková s houskovým knedlíkem a brusinkami.
Telecí maso zapečené v rýži se zeleninou a houbami.
Hovězí daube s čerstvou křupavou bagetou.
Guláš z kližky na červeném víně se třemi lžicemi mleté sladké papriky, které mu dodají šmak.
Hovězí Eintopf s anglickou slaninou, bramborem a fazolemi.
Telecí ragú s chřestem podáváme s rýží.
Hovězí maso po francouzsku s bylinkami, černým pivem a bagetou.
Hovězí svíčková po asijsku je jídlo exotické chuti.
Hovězí plec na zázvoru s dušenou zeleninou.
Hamburgr americký podáváme na talířích obložený hranolky a s kečupem.
Biftek z pravé svíčkové s játry - nakrájíme silnější plátky a ze strany je nařízneme...
Bramborový guláš s fazolemi z plechovky v rajčatové omáčce.
Debrecínský guláš se připravuje z kližky.
Hovězí guláš na víně podáváme s chlebem, knedlíky nebo těstovinami.
Segedínský guláš z hovězí kližky a kyselého zelí.
Hovězí maso na houbách - plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou...
Hovězí líčka na červeném víně - na rozehřátém oleji osmahneme osolená a opepřená líčka...
Hovězí játrová paštika - bůček uvaříme a necháme vychladnout...
Hovězí maso s křenem - na rozehřátém oleji osmažíme dohněda na proužky nakrájené maso...
Telecí řízek naklepeme, otřeme utěrkou a osolíme...

Hovězí maso 2 3 4 5

Recepty
Motto

Recepty rozehrají svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.