Recepty

Recepty > hovězí maso > býčí žlázy na másle

Recept - Býčí žlázy na másle

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Býčí žlázy, máslo, cibule, sůl, pepř

Postup přípravy:

Na rozehřátém másle osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené býčí žlázy, osolíme, opepříme a smažíme tak dlouho, až se vysmaží všechna voda.

Býčí žlázy podáváme s chlebem.

Další recepty:
farmářský guláš, chilli con carne, hovězí plátky, bamie, hovězí plátky na houbách, hovězí guláš, ptáčky se zeleninou, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí na česneku, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí s pórkovou omáčkou, zapečené mexické plátky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.