Recepty

Recepty > hovězí maso > telecí maso zapečené v rýži

Recept - Telecí maso zapečené v rýži

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g telecí kýty, 2 plátky slaniny, 1 cibule, 1/2 celeru, 20 g sušených hub, 1 česnek, 400 g rýže, 1 litr hovězího vývaru, tymián, 1 citron, sůl, pepř

Postup přípravy:

Slaninu nakrájíme na kostičky a trochu vyškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, celer a orestujeme. Vložíme nakrájené telecí maso, okořeníme a přidáme houby, utřený česnek, po chvíli také propranou rýži a vše společně orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme tymián, citronovou šťávu a dochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu, přiklopíme pokličkou, vložíme do předem rozehřáté trouby a pečeme 40 minut.

Další recepty:
španělské ptáčky, bavorská svíčková, hovězí guláš, rajská omáčka s hovězím masem, zapečená rýže se zelím a vepřovým masem, segedínský guláš, jablečný závin, hovězí roštěná na smetaně, hovězí steaky, labužnický šašlik, fazolky na smetaně s hovězím masem, nadívaná hovězí pečínka, ptáčky se zeleninou, svíčková omáčka na smetaně, býčí žlázy na másle

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.