Recepty

Recepty > hovězí maso > hovězí svíčková po asijsku

Recept - Hovězí svíčková po asijsku

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

350 g hovězí svíčkové, 3 šalotky, chili paprička, 1 cm zázvoru, česnek, 2 lžíce slunečnicového oleje, rýžové víno, 5 lžic shaoxing, 4 lžíce sojové omáčky, 3 lžíce ústřicové omáčky, 1 ks jarní cibulky, 20 ks fazolových lusků, 1 lžíce sezamového oleje

Postup přípravy:

Rozehřejeme wok nebo hrnec na co nejvyšší možnou teplotu a přidáme slunečnicový olej, najemno pokrájenou šalotku, chilli, zázvor a česnek. Zprudka vše asi deset sekund osmahneme. Poté přidáme na tenké plátky nakrájené maso a necháme smažit půl minuty. Poté přidáme víno shaoxing, sojovou a ústřicovou omáčku a přibližně minutu povaříme. Po minutě přidáme na plátky nakrájenou jarní cibulku, na proužky nakrájené fazolové lusky, které jsme předem povařili deset minut v osolené vodě a sezamový olej. Necháme zredukovat a můžeme podávat.

Další recepty:
svíčková omáčka na smetaně, španělské ptáčky, kuřecí ragú, hovězí roštěná na smetaně, hovězí maso po francouzsku, fazolky na smetaně s hovězím masem, hovězí Eintopf, telecí maso zapečené v rýži, hovězí guláš, jablečný závin, bavorská svíčková, hovězí daube, telecí ragú s chřestem, rajská omáčka s hovězím masem, býčí žlázy na másle, segedínský guláš

Recepty
Hovězí svíčková

Hovězí svíčková po asijsku je jídlo exotické chuti.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.