Recepty

Recepty > hovězí maso > kedlubnové zelí s hovězím masem

Recept - Kedlubnové zelí s hovězím masem

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g okrájené kedlubny, 1 menší cibule, 1 lžička oleje, kmín, sůl, voda nebo vývar z hovězího masa na podlévání, 1 polévková lžíce hladké mouky, ocet, cukr, 150 g libového hovězího masa (plec)

Postup přípravy:

Najemno nakrájenou cibuli osmažíme na rostlinném oleji, přidáme kedlubnu nastrouhanou na hrubém struhadle, kmín a sůl. Dusíme až do změknutí za průběžného podlévání vodou nebo vývarem (po chvíli zaprášíme moukou za důkladného promíchání). Před koncem vaření okyselíme octem a mírně dosladíme cukrem jako tradiční zelí.

Kedlubnové zelí podáváme s vařeným hovězím masem a knedlíkem.

Další recepty:
španělské ptáčky, svíčková omáčka z hovězího zadního, hovězí guláš, rajská omáčka s hovězím masem, kuřecí stehna na zelí, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí plátky na houbách, býčí žlázy na másle, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky, guláš z býčích žláz, hovězí plátky, hovězí s pórkovou omáčkou, ptáčky se zeleninou

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.