Recepty > omáčky > dip s hořčicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1/2 lžičky chilli koření, 1 kelímek zakysané smetany, 2 lžíce octa, 4 lžíce dijonské hořčice, 1/2 lžičky pepře, sůl
Jak připravit tento recept:
V misce smícháme sůl, pepř, chilli koření, ocet a dijonskou hořčici. Důkladně promícháme a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Další recepty:
Křehký koláč s brusinkami pečeme 25-30 minut.
Kachní játrová paštika s brusinkami necháme v lednici ztuhnout.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Kuře pečené na lilku můžeme péci odkryté.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Pikantní kuřecí guláš z nudliček kuřecího masa.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Dip k masu necháme vychladit.
Grilovaná vepřová krkovice s hořčicí
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip s hořčicí a recept na přípravu.