Recepty > omáčky > dip s dijonskou hořčicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce majonézy, špetka kari koření, 1 lžíce zakysané smetany
Jak připravit tento recept:
Dijonskou hořčici promícháme s majonézou, zakysanou smetanou a dochutíme kari kořením. Důkladně promícháme.
Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Pikantní kuřecí guláš z nudliček kuřecího masa.
Křehký koláč s brusinkami pečeme 25-30 minut.
Kachní játrová paštika s brusinkami necháme v lednici ztuhnout.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Kuře pečené na lilku můžeme péci odkryté.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Grilovaná vepřová krkovice s hořčicí
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip s dijonskou hořčicí a recept na přípravu.