Recepty > vepřové maso > těstoviny s vepřovou směsí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Těstoviny (špagety, vrtulky, kolínka...), konzerva vepřové ve vlastní šťávě, majoránka, pepř, mletá paprika, kečup, sterilovaná zelenina
Postup přípravy:
Těstoviny uvaříme dle návodu.
Vepřové maso z konzervy vložíme na rozehřátou pánev (nepřidávat olej). Pozvolna smažíme a přidáváme koření, kečup a zeleninu na závěr. Maso zhnědne a mezitím se nám uvaří těstoviny.
Na talíř servírujeme těstoviny, které přelijeme vepřovou směsí.
Další recepty:
těstoviny s fazolemi a vepřovkou, kovářské kotlety, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, těstoviny s houbami, zapečené vepřové řízky na česneku, paprikový guláš z vepřového plecka, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s fazolovou omáčkou, kořeněná vepřová plec, katův šleh, palačinky s masovou náplní
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.