Recepty > vepřové maso > těstoviny s fazolemi a vepřovkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Těstoviny (špagety, kolínka, vrtule...), konzerva vepřovka ve vlastní šťávě, sůl, majoránka, pepř, konzerva fazolky v rajské omáčce
Postup přípravy:
Těstoviny uvaříme podle návodu a slijeme.
Do hlubší pánvičky vhodíme vepřovku (netřeba olej), rozmícháme, pokud je potřeba, dle chuti osolíme (vepřovka je slaná), okořeníme majoránkou a pepřem a dusíme, když je maso téměř hotové, přidáme do pánvičky fazolky v rajské omáčce a za průběžného míchání dovaříme.
Poté servírujeme těstoviny, na které přilijeme vepřovkovo-fazolovou směs.
Další recepty:
plněné vepřové řízky v trojobalu, kovářské kotlety, palačinky s masovou náplní, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, těstoviny s houbami, zapečené vepřové řízky na česneku, paprikový guláš z vepřového plecka, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s fazolovou omáčkou, kořeněná vepřová plec, katův šleh
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.