Recepty > hovězí maso > hovězí po mexicku
Na tento recept budete potřebovat:
2 lžíce oleje, 750 g hovězího masa (nejlépe kližka), sůl podle chuti, 1 hrnek hovězího vývaru, 2 cukety, 1 plechovka červených fazolí, 2 mrkve, 2 lžíce ostrého kečupu, 1 lžička bramborového škrobu, 8 malých rajčátek
Postup přípravy:
Maso nakrájené na kostičky osolíme a vložíme do rozpáleného oleje. Opečeme, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka. Přidáme cuketu, fazole, mrkev a kečup. Zahustíme lžičkou škrobu, který jsme zředili vodou a ještě provaříme. Ozdobíme rajčátky.
Další recepty:
Francouzská cibulačka s vínem a bagetou.
Kuřecí játra na slanině podle potřeby dosolíme.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Hovězí po burgundsku podlijeme a zvolna dodusíme.
Znojemský guláš podáváme s přílohou.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Zelné závitky dochutíme kysanou smetanou.
Hovězí maso po burgundsku s orestovanou slaninu a žampiony.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Segedínský guláš
Připravte si jídlo hovězí po mexicku, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.