Recepty

Recepty > hovězí maso > hovězí nadivoko

Recept na hovězí nadivoko

Na tento recept budete potřebovat:

500g kližky, bobkový list, nové koření, kuličkový pepř, 125g másla, sůl
Směs: 1 zakysaná smetana, 1 vanička majolky, 1 nakrájená kyselá okurka, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 1/2 lžíce hořčice

Postup přípravy:

Maso nakrájíme, orestujeme na rozehřátém másle, přidáme veškeré koření, sůl, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Poté přidáme smíchanou směs a dokončíme.

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Hovězí maso na červeném víně podáváme s rýží.
Debrecínské vepřové kotlety podáváme s různě upraveným brambory.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Recept na kuřecí nudličky se žampiony posypané pažitkou.
Hovězí líčka na gril podáváme s čerstvým pečivem.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Hrnec na vaření rýže

Recepty
Motto

Hovězí nadivoko okouzlí svou chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.