Recepty > hovězí maso > hovězí ala zvěřina
Na tento recept budete potřebovat:
700g kližky, 60g slaniny, olej, 1 mrkev + střední celer (oboje jemně nastrouhat), 2 velké cibule, masox, sůl, mletý pepř
Směs: 1 lžička kremžské hořčice, 1 dl červeného vína, 1 lžíce rybízové marmelády, 4 lžíce zakysané smetany
Postup přípravy:
Na slanině a cibuli orestujeme nakrájené maso, zeleninu, podlijeme, přidáme masox, sůl, mletý pepř a dusíme doměkka. Poté přidáme rozmíchanou směs a necháme chvilku přejít.
Podáváme s vhodnou přílohou.
Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Hovězí maso na červeném víně podáváme s rýží.
Debrecínské vepřové kotlety podáváme s různě upraveným brambory.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Recept na kuřecí nudličky se žampiony posypané pažitkou.
Hovězí líčka na gril podáváme s čerstvým pečivem.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Omáčka ke zvěřině
Hovězí ala zvěřina okouzlí svou chutí.