Recepty

Recepty > hovězí maso > guláš flamendr

Guláš flamendr

Na tento recept budete potřebovat:

600 g hovězího masa, 100 g sterilovaných okurek, 100 g sterilovaných feferonek, 100 g oleje, 150 g kečupu, worcester, pepř, sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, ochutíme kečupem. Přidáme okurky, feferonky (kapii), dochutíme worcesterem a dusíme do změknutí. Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Další recepty:
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Kuřecí játra na slanině podle potřeby dosolíme.
Zelné závitky dochutíme kysanou smetanou.
Znojemský guláš podáváme s přílohou.
Hovězí maso po burgundsku s orestovanou slaninu a žampiony.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Francouzská cibulačka s vínem a bagetou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Hovězí po burgundsku podlijeme a zvolna dodusíme.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Segedínský guláš

Recepty
Motto

Uvařte si jídlo guláš flamendr, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.