Recepty > hovězí maso > debrecínský guláš
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
600 g hovězí kližky, 2 velké cibule, olej, lžička sladké papriky, sůl, párek, rajče, plátek anglické slaniny
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji osmahmene nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, které dusíme do změknutí. Poté přidáme papriku, zaprášíme moukou, dosolíme, zasmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Na slanině osmažíme na kolečka nakrájený párek a na kostičky nakrájené rajče a přidáme do guláše.
Debrecínský guláš podáváme s těstovinami.
Další recepty:
svíčková omáčka na smetaně, bramborový guláš, hamburgr americký, hovězí plec na zázvoru, hovězí maso po francouzsku, bramborový salát, hovězí guláš, jablečný závin, hovězí svíčková po asijsku, hovězí daube, bramborový guláš s fazolemi, rajská omáčka s hovězím masem, býčí žlázy na másle, segedínský guláš, biftek z pravé svíčkové s játry, hovězí Eintopf
Debrecínský guláš.