Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka ke grilovanému masu

Brusinková omáčka ke grilovanému masu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce oleje, 180 g brusinkového džemu, 4 lžíce medu, 1 lžíce citronové šťávy, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mleté skořice

Jak připravit tento recept:

Všechny přísady důkladně promícháme. Omáčka se hodí ke grilovanému kuřecímu masu, ale také ke grilovaným žebírkům či jiným grilovaným masům.

Další recepty:
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Kachna pečená na medu s rýží.
Boloňská omáčka na těstoviny.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí.
Brusinková omáčka k masu kterou vaříme a necháme zredukovat.
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Grilované kuře v medové marinádě podáváme s čerstvým pečivem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka ke grilovanému masu a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.