Recepty

Recepty > omáčky > brusinková omáčka k masu

Brusinková omáčka k masu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

výpek po mase, ke kterému budeme omáčku podávat, 3 lžíce zavařených brusinek, 2 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 2 kuličky nového koření, několik kuliček černého pepře, šťáva z poloviny pomeranče, 1 dcl vývaru dle připravovaného masa

Jak připravit tento recept:

Do výpeku po mase přidáme bobkové listy, nové koření, černý pepř, česnek, brusinky, pomerančovou šťávu a vývar. Svaříme a necháme zredukovat.

Další recepty:
Čína ze sojového masa ke které přidáme uvařenou rýži a promícháme.
Sýrová omáčka se zeleninou pro děti v úpravě vhodné pro malé dítě.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v troubě předem vyhřáté.
Sojová dršťková polévka s česnekem a majoránkou.
Sójová sekaná s rohlíkem pečená přibližně hodinu.
Hovězí guláš na červeném víně vaříme, dokud maso nezměkne.
Řízky z bedly podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Boloňská omáčka na těstoviny.
Vepřové koleno na červeném víně upečeme.
Kuřecí játrová paštika v alobalu.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Boloňské špagety s mletým masem a strouhaný sýr.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje brusinková omáčka k masu a recept na ni.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.