Recepty > hovězí maso > bramborový guláš s fazolemi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
250 g hovězího masa, 1 cibule, 2 lžíce slunečnicového oleje, 3 lžičky červené papriky, stroužek česneku, 4 brambory, 1 plechovka fazolí v rajčatové omáčce, hladká mouka, sušená petrželka, mletý černý pepř, 1 lžička soli, kmín
Postup přípravy:
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji usmažíme nadrobno pokrájenou cibuli do růžova, přidáme nakrájené na kostičky nakrájené maso, které osmažíme. Přidáme sůl, pepř, kmín, česnek nakrájený na plátky a nakonec 3 lžičky mleté papriky. Promícháme a podlijeme vodou. Přiklopíme pokličkou a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a dusíme téměř do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku, guláš zahustíme a provaříme. Dochutíme solí, vmícháme fazole z plechovky, necháme přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme s chlebem.
Další recepty:
svíčková omáčka na smetaně, bramborový guláš, hamburgr americký, hovězí plec na zázvoru, hovězí maso po francouzsku, hovězí Eintopf, bramborový salát, hovězí guláš, jablečný závin, hovězí svíčková po asijsku, hovězí daube, telecí ragú s chřestem, rajská omáčka s hovězím masem, býčí žlázy na másle, segedínský guláš, biftek z pravé svíčkové s játry
Bramborový guláš s fazolemi.