Recepty > polévky > uzená zeleninová polévka s hříbky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
uzený vývar, brambory, mrkev, hrášek, hříbky
Recept na přípravu:
Brambory, mrkev a hříbky očistíme a nakrájíme mrkev na menší, brambory na větší hranolky a hříbky na plátky. Dáme do vývaru a vaříme. Hrášek vyloupeme a dáme do vývaru na posledních 10 minut povařit.
Další recepty:
Česnečka s bramborem který vaříme do změknutí.
Dip z lilku podáváme s libanonským chlebem.
Jemná cibulačka s kmínem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Zeleninová polévka s nudlemi posypaná parmezánem.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Uzená fazolová polévka s párkem nebo klobásou.
Cuketová polévka se sýrem taveným.
Hovězí vývar se zeleninou do které zavaříme zavářku.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Kuřecí vývar s drobením přidáme obrané maso nakrájené na malé kousky.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Polévka česnečka
Ochutnejte recept uzená zeleninová polévka s hříbky.