Recepty > polévky > uzený vývar s kroupami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
uzená žebra, 2-3 mrkve, petržel, 3 stroužky česneku, 1 cibule, nové koření, kroupy, sůl
Recept na přípravu:
Do hrnce nalijeme studenou vodu, přidáme uzená žebra, mrkev, petržel, celý česnek, na větší kusy nakrájenou cibuli a nové koření. Uvedeme do varu a na mírném ohni pozvolna vaříme, po změknutí mrkve a žeber vše vyjmeme, obereme žebra, zeleninu nakrájíme na kousky a vše vložíme zpět do vývaru. Osolíme dle individuální chuti.
Mezitím uvaříme kroupy, které přidáme do vývaru.
Další recepty:
Telecí polévka s bramborem a kořenovou zeleninou.
Vývar s pohankou a kroupami s kousky uzeného masa.
Sýrová polévka s bramborem.
Kedlubnová polévka s rýží a karotkou.
Uzený vývar se zeleninou a hlívou.
Bramboračka s kouskem párku.
Uzený vývar s luštěninami - fazolemi a čočkou.
Krémová rybí polévka recept.
Vajíčková polévka se zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme...
Bramboračka s kroupami
Ochutnejte recept uzený vývar s kroupami.