Recepty > vegetariánské > tempeh smažený se zelím
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné ingredience:
přírodní tempeh, olej, cibule, kysané zelí, sojová omáčka
Postup přípravy:
Kostku přírodního tempehu rozkrojíme na polovinu a nakrájíme plátky přibližně 2mm silné, které vložíme do rozehřátého oleje a osmažíme do zlatovo-křupava. Na pánvi osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí, povaříme, přimícháme smažený tempeh a dochutíme sojovou omáčkou.
Tempeh smažený se zelím podáváme s rýží jako přílohou.
Další recepty:
řecká omáčka, špenátová omáčka, koprová omáčka, rajčatová omáčka, chilli con carne, rajská omáčka, omeleta z ovesných vloček, houbový guláš, smetanová omáčka, boloňské špagety, sýrová omáčka s česnekem a těstoviny, ratatouille
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.