Recepty

Recepty > ąpanělská kuchyně

Recepty - ©panělská kuchyně

Recepty ąpanělské kuchyně

©panělský krůtí hrnec
Pomerančový salát s olivami a olivovým olejem.
Andaluská rýľe
Barcelonský hrnec z hovězího mletého masa.
©panělská omeleta
Madridské kotlety
©panělská mísa z mletáho hovězího masa.
Paella de Almeria
©panělská česneková polévka
Olivy marinované v citronu - recept ąpanělské kuchyně na přípravu marinovaných oliv.
Gazpacho je ąpanělská zeleninová polévka podávaná za studena.
©panělské ptáčky se slaninou, vajíčkem, okurkou, měkkým salámem a bramborem.

©panělská kuchyně je v různých oblastech ©panělska značně různorodá. Pro vąechny tyto oblasti je charakteristické pouľívání olivového oleje a hojnost ovoce a zeleniny. Na pobřeľí převaľují v jídelníčku ryby, mořské plody a saláty, ve vnitrozemí husté polévky a masité pokrmy.

Dobrou chu» u jídel uvařených podle receptů ąpanělské kuchyně.

Recepty

Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.