Recepty

Recepty > španělská kuchyně > barcelonský hrnec

Recepty - Barcelonský hrnec

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 dkg hovězího mletého masa, 1 cibule, olej, sůl, pepř, sladká paprika, 1 sklenka červeného vína, 2 papriky, 6 vařených brambor

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme mleté maso, přidáme sůl a pepř, zaprášíme paprikou a za stálého míchání orestujeme. Poté podlijeme vínem, přidáme papriky nakrájené na nudličky a podusíme do měkka. Zapékací misku vyložíme nejprve plátky uvařených brambor, poté připravenou masovou směsí a tyto vrstvy střídáme. Misku vložíme do trouby a zapečeme.

Další recepty:
kuřecí kung-pao, játrová omáčka, španělský krůtí hrnec, houbový guláš, pomerančový salát s olivami, kuře na paprice, ratatouille, andaluská rýže

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.