Recepty

Recepty > španělská kuchyně > paella de Almeria

Paella de Almeria recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu pokrmu:

300 g kuřecího masa, 300 g rýže, 50 ml olivového oleje, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 100 g loupaných mandlí, 4 g kurkumy, 4 bobkové listy, sůl, pepř, 100 ml bílého vína, 50 ml vývaru

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, omyté papriky na větší proužky a vše orestujeme na rozpáleném oleji. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a do směsi přimícháme propláchnutou rýži s bobkovým listem, kurkumou a mandlemi. Poté přilijeme bílé víno a pokrm necháme dusit přibližně 20 minut, dokud se voda nevyvaří a rýže nezměkne.

Další recepty:
madridské kotlety, barcelonský hrnec, játrová omáčka, španělský krůtí hrnec, španělská omeleta, kuře na paprice recept, španělská mísa, ratatouille, andaluská rýže

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.