Recepty

Recepty > španělská kuchyně > španělská mísa

Recepty - Španělská mísa

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu pokrmu:

500 g mletého hovězího masa, 4 lžíce oleje, 3 cibule, 1 lžička mleté papriky, 1 chilli paprička, sůl, 1 červená paprika, 2 zelené papriky, 6 středních rajčat, 500 ml červeného vína, 750 g vařených brambor, 2 pomeranče

Postup přípravy:

Mleté hovězí maso, nadrobno nakrájenou cibuli, jemně pokrájenou chilli papričku, mletou papriku a sůl dle chuti vložíme na rozpálený olej a 3 minuty smažíme. Poté přidáme nakrájenou červenou a zelené papriky, čtvrtky rajčat, podlijeme vínem a dusíme. Na pekáč vložíme vařené brambory nakrájené na plátky, na ně směs z hovězího masa a tímto způsobem vytvoříme několik vrstev brambor a směsi, nahoru poklademe dílky pomerančů a dáme na 5 minut zapéct do předehřáté trouby.

Další recepty:
barcelonský hrnec, madridské kotlety, játrová omáčka, španělský krůtí hrnec, španělská omeleta, kuře na paprice, ratatouille, andaluská rýže

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.