Recepty > polévky > polévka z kachních drobů
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g kořenové zeleniny a cibule, těstoviny, 1 lžíce libečku, 1 ks kachních drobů, 2 kachní křídla, 1 kachní krk
Recept na přípravu:
Do Papinova tlakového hrnce nalijeme vodu, do které vložíme kachní křídla, krky a droby, přidáme mrkev, kořenovou petržel, kousek celeru a cibuli, zavřeme a v páře 30 minut vaříme. Poté obsah tlakového hrnce přecedíme a do vývaru vrátíme obrané maso, pokrájené vnitřnosti a na kolečka nakrájenou mrkev. Přidáme dvě hrsti těstovin a hrst posekaného libečku, povaříme podle návodu na těstovinách a polévka z kachních drobů je hotova.
Další recepty:
citronová polévka s rýží, smetanová omáčka, česneková polévka z červené řepy, česneková omáčka, polévka z červené čočky, francouzské kuře na červeném víně, boloňské špagety, těstoviny s houbami, čínská polévka, žampionový krém, kuřecí polévka, koprová kulajda, česnečka, dýňová polévka
Ochutnejte recept polévka z kachních drobů.