Recepty

Recepty > hovězí maso > námořnické ragú

Námořnické ragú

Na tento recept budeme potřebovat:

500g nízkého roštěnce, 1 cibule, olej, 4 lžíce červeného vína, 4 lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, petrželka, 2 vařená vejce

Postup přípravy:

Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, jemně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme s trochou oleje a necháme alespoň hodinu odležet v lednici. Poté maso zprudka orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a s masem chvíli smažíme, až je maso měkké. Osolíme, opepříme mletým pepřem, přidáme kečup, červené víno, nasekanou petrželku, podlijeme asi 1 dl vody a krátce prohřejeme.

Podáváme s rýží. Při podávání ozdobíme plátky vařeného vejce.

Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Hovězí maso na červeném víně podáváme s rýží.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Koprovka s vejcem natvrdo uvařeným.
Ragú polévka, maso zalijeme trochou vody...
Koprovka ze sterilovaného kopru na které se nevytvoří škraloup.
Kuřecí perkelt s noky které po uvaření propláchneme studenou vodou.
Hovězí líčka na gril podáváme s čerstvým pečivem.
Recept na jídlo kuřecí ragú

Recepty
Motto

Námořnické ragú okouzlí svou chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.