Recepty

Recepty > vegetariánské > nakládaný hermelín vydlabaný s chilli

Recept na nakládaný hermelín vydlabaný s chilli

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

8-10 kusů hermelínu, olej, 1 větší palička česneku, 3 cibule, 4-5 chilli papriček, sůl

Postup přípravy:

Každý hermelín rozkrojíme a vydlabeme, v misce smícháme rozmačkaný česnek se solí, vnitřek hermelínů a 1-2 lžíce oleje, cibuli nakrájíme na kolečka, polovinu chilli papriček nakrájíme na jemno. Směs s česnekem vrátíme zpět mezi obě poloviny hermelínu, mezi které přidáme nakrájenou chilli papričku, přimáčkneme k sobě a vkládáme do skleněné nádoby se širokým hrdlem. Prokládáme kolečky cibule, zbytkem chilli papriček a zalijeme olejem. Zašroubujeme víčko nebo přikryjeme celofánem, který upevníme gumou. Necháme odstát 3-5 dní v lednici. Podáváme s čerstvým chlebem, super pochoutka k pivku.

Další recepty:
Směs na špagety ze sójového granulátu necháme chvíli podusit a přidáme utřený česnek.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet.
Kvasnicová polévka se zavářkou.
Česnečka recept na přípravu.
Chilli con tofu s rajčaty.
Cibulová polévka se sýrem kterou zasypeme strouhaným sýrem.
Cuketa na smetaně kterou dochutíme solí a majoránkou.
Recept na sojové mléko z bobů.
Cukeťák na plech pečeme do zezlátnutí.
Cuketová polévka se sýrem a kořenovou zeleninou.
Cibulová omáčka s těstovinami..
Jak se dá připravit chilli omáčka tak, aby náležitě pálila.
Ratatouille je pokrm francouzské kuchyně.
Zapečené houby s hermelínem zapečeme při teplotě 200 °C.
Švestková omáčka

Recepty
Hermelín

Dozvíte se zde, jak se připravuje nakládaný hermelín vydlabaný s chilli a recept na jeho přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.