Recepty > španělská kuchyně > madridské kotlety
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 vepřové kotlety, 4 stroužky česneku, chilli paprička, petržel, olej, sůl, pepř
Postup přípravy:
Prolisovaný česnek, nasekanou chilli papričku a petržel smícháme se 4 lžícemi oleje a touto směsí potřeme naklepané kotlety, které poté necháme alespoň 30 minut odležet v ledničce. Maso osolíme a opepříme a osmažíme z obou stran na rozehřátém oleji.
Podáváme s brambory či hranolkami jako přílohou.
Další recepty:
barcelonský hrnec, pomerančový salát s olivami, játrová omáčka, španělská omeleta, španělský krůtí hrnec, kuře na paprice, ratatouille, andaluská rýže
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.