Recepty

Recepty > španělská kuchyně

Recepty - Španělská kuchyně

Recepty španělské kuchyně

Španělský krůtí hrnec
Pomerančový salát s olivami a olivovým olejem.
Andaluská rýže
Barcelonský hrnec z hovězího mletého masa.
Španělská omeleta
Madridské kotlety
Španělská mísa z mletáho hovězího masa.
Paella de Almeria
Španělská česneková polévka
Olivy marinované v citronu - recept španělské kuchyně na přípravu marinovaných oliv.
Gazpacho je španělská zeleninová polévka podávaná za studena.
Španělské ptáčky se slaninou, vajíčkem, okurkou, měkkým salámem a bramborem.

Španělská kuchyně je v různých oblastech Španělska značně různorodá. Pro všechny tyto oblasti je charakteristické používání olivového oleje a hojnost ovoce a zeleniny. Na pobřeží převažují v jídelníčku ryby, mořské plody a saláty, ve vnitrozemí husté polévky a masité pokrmy.

Dobrou chuť u jídel uvařených podle receptů španělské kuchyně.

Recepty

Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.