Recepty

Recepty > hovězí maso > labužnický šašlik

Recept - Labužnický šašlik

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

20 dkg telecího filetu, 20 dkg hovězího filetu, 20 dkg telecích jater, 20 dkg vepřového filetu, 10 dkg anglické slaniny, paprika, cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky soli

Postup přípravy:

Maso a játra nakrájíme na 2 cm silné kousky, napícháme na špíz a masa prokládáme slaninou, paprikou a cibulí. Do oleje vmícháme pepř a sůl, maso potřeme a necháme marinovat. Grilujeme asi 10 minut od žáru a špízy otáčíme, maso by uvnitř mělo zůstat růžové.

Další recepty:
hovězí guláš, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, znojemský guláš, hovězí guláš na červeném víně, svíčková omáčka na smetaně, hovězí stejk na žampionech, ruský boršč, rajská omáčka s hovězím, gulášová polévka, rajská omáčka, zbojnický guláš, hovězí steak Orlov, hovězí roštěná

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.