Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 plátky kuřecího masa, 1 hermelín, 200 g sýru niva, 200 g šunky nebo šunkového salámu, olivy, sůl, mletý pepř, strouhanka, vajíčko, mouka, olej
Postup přípravy:
Z plátků kuřecího masa si vytvoříme kapsu, kterou naplníme plátkem salámu, hermelínem, nivou, a olivou. Naplněnou kapsu sepneme párátkem, osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Připravené kapsy osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory nebo hranolky přelité šťávou z výpeku.
Další jídla:
Houbová omáčka se zakysanou smetanou dochutíme citronovou štávou.
Kuřecí játra na slanině orestujeme.
Rajská omáčka s hovězím masem které naporcujeme na plátky.
Kuře na divoko podáváme s bramborovou kaší.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme barevným pepřem.
Bramborák plněný masem a romadúrem smažíme dozlatova.
Plněná kuřecí kapsa přelitá gulášovou omáčkou.
Hovězí guláš podáváme s chlebem.
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Smažená kuřecí kapsa kterou namočíme v rozšlehaném vejci a strouhance.
Úhoř na víně - kousky ryby občas obrátíme.
Kuřecí játra v bramboráku
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí kapsy.