Recepty

Recepty > hovězí maso > kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Na tento recept budete potřebovat:

375 g hovězího masa, 1/2 kg brambor, 50 g vepřového sádla, 1 cibule, 125 g papriky, 125 g rajčat, 1/2 lžíce hladké mouky, 10 g mleté papriky pálivé, paprika, 1/2 lžičky majoránky, 1/4 lžíce soli, 1/2 sklenky bílého vína

Postup přípravy:

Cibuli osmahneme na sádle, přidáme nakrájené maso, opečeme, podlijeme vínem, přidáme nakrájené brambory, rajčata, papriky, mouku, popřípadě trochu vody, osolíme, okořeníme, dusíme. Kotlíkový guláš se nesmí míchat, pouze se jím může potřásat.

Další recepty:
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Recept na kuřecí nudličky se žampiony posypané pažitkou.
Farmářský guláš podáváme s chlebem.
Mexická fazolová polévka dozdobená petrželkou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí maso po burgundsku s orestovanou slaninu a žampiony.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Telecí řízek podáváme s brambory a plátkem citronu.
Hovězí po burgundsku podlijeme a zvolna dodusíme.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem

Recepty
Motto

Uvařte si jídlo kotlíkový guláš, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.