Recepty > vepřové maso > katův šleh
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
250 g vepřové kýty, olej, 2 feferonky nebo chilli koření, 2 kyselé okurky, lžíce hořčice, pepř, sůl
Postup přípravy:
Vepřovou kýtu nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji orestujeme do měkka. Přidáme pokrájené feferonky nebo chilli koření, pokrájené kyselé okurky, hořčici, pepř, sůl a ještě chvíli smažíme. Hotový katův šleh můžeme posypat strouhaným křenem a podáváme s topinkami.
Další recepty:
kuřecí katův šleh, vepřové maso na červeném víně, naložené vepřové řízky, opilé vepřové, arašídové řízky, segedínský guláš, vepřové maso na mrkvi, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zbojnické špízy, zavařené vepřové maso, ovocný řízek, kořeněná vepřová plec
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.