Recepty

Recepty > vepřové maso > krakonošova ohnivá kýta

Recept - Krakonošova ohnivá kýta

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Plátky vepřové kýty, sůl, chilli, mletý pepř, olej, na každý plátek masa jedna menší cibule, vývar nebo voda, smetana ke šlehání

Postup přípravy:

Plátky vepřové kýty naklepeme, z obou stran osolíme a z jedné strany okořeníme chilli a pepřem. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm orestujeme (nejprve kořeněnou stranou dolů), přidáme na plátky nakrájenou cibuli a když je maso z obou stran osmažené, přilijeme trochu vývaru nebo vody. Když je maso měkké, nalijeme do vzniklé šťávy smetanu a necháme ještě chvíli povařit.

Podáváme s vhodnou přílohou.

Další recepty:
maso na gril, vepřové kotlety, guláš bez míchání, medová marináda, pivovarský tokáň, segedínský guláš, grilovaná krkovice, vepřové kotlety na pomerančích, vepřová kýta plněná vejci, domácí klobásy, marinovaná vepřová kýta, babiččiny kotlety, vepřová játra na zázvoru, zavařené vepřové maso, vepřo knedlo zelo

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.