Recepty

Recepty > vepřové maso > zavařené vepřové maso

Recept - Zavařené vepřové maso

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

3 kg vepřového masa (libového bůčku, plece...), směs koření Vepřová pečeně

Postup přípravy:

Vepřové maso nakrájíme na kousky, smícháme se sáčkem koření Vepřová pečeně, naplníme do zavařovacích sklenic (obsah cca 300 ml), zavíčkujeme, 1 hodinu sterilujeme nejlépe v Papinově tlakovém hrnci na utěrce (stačí zalít vodou do výše 5 cm) a druhý den znovu 1 hodinu sterilujeme.

Zavařené vepřové maso mažeme na chleba jako vepřové ve vlastní šťávě.

Další recepty:
vepřové kotlety na paprice, pivovarský tokáň, holandské řízky, slovenské strapačky, masový dort, selský řízek, vepřová roláda s pórkem a Hermelínem, vepřové kotlety na smetaně se žampiony, vepřové medailonky na medu a chilli papričce, bůčková roláda, domácí klobásy, kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci, vepřová roláda

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.