Recepty

Recepty > vepřové maso > plněné vepřové řízky v trojobalu

Recept - Plněné vepřové řízky v trojobalu

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Vepřové řízky, sůl, šunka, vejce, tvrdý sýr, petrželka nebo pažitka, trojobal (vejce, hladká mouka a strouhanka), olej, nit nebo párátka

Postup přípravy:

Vepřové řízky naklepeme, osolíme a poklademe plátky šunky. Připravíme míchaná vejce, do kterých nastrouháme tvrdý sýr a přidáme nakrájenou pažitku nebo petrželku. Zamícháme, navrstvíme na plátky šunky, řízky přehneme a upevníme nití nebo párátky. Obalíme v trojobalu a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.

Další recepty:
vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou, vepřové kotlety na houbách, vepřová roláda s pórkem a Hermelínem, vepřové plecko na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, zapečená vepřová krkovice, zapečené mexické plátky, obrácené vepřové řízky, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, debrecínské vepřové kotlety

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.