Recepty > polévky > jitrnicová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g krup, 1,5 l vývaru z vepřového masa, 2 brambory, 2 jitrnice, 4 stroužky česneku, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce nasekané zelené petrželky, sůl
Recept na přípravu:
Do vývaru z vepřového masa vložíme na malé kostičky nakrájené brambory, přidáme jitrnicový prejt, prolisované česnekové stroužky, okořeníme lžící majoránky a 10 minut vaříme. Nakonec do polévky přidáme předem uvařené kroupy, nasekanou petrželku a polévku ještě chvíli prohřejeme. A nakonec ještě podle chuti osolíme.
Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, zapečená plněná rajčata, polévka z piva s kuřecím masem, vepřová roláda, žampionový krém, kuřecí vývar s drobením, smetanové tagliatelle (Tagliatelle alla crema), zeleninová polévka, kuřecí prsíčka s cuketou na kari, drůbeží vývar s rýží, koprová kulajda, zeleninová pánev na řecký způsob, kuřecí polévka, zeleninová polévka s bramborem
Ochutnejte recept jitrnicová polévka.