Recepty > omáčky > játrová omáčka se zakysanou smetanou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 ks kuřecích jater, 1 kelímek zakysané smetany, 1 větší cibule, olej, špetka soli, špetka pepře
Jak připravit tento recept:
Cibuli nakrájíme na menší kostičky a orestujeme na pánvi. Přidáme najemno nakrájená játra, která podusíme do měkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s knedlíkem, rýží či bramborem jako přílohou.
Další recepty:
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Játrová omáčka s rýží dušená doměkka.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme nadrobno pokrájenou natí.
Bylinková majonéza ze žloutků.
Kuřecí křídla na zázvoru pečeme přibližně 30 minut.
Houbová omáčka se smetanou z čerstvých hub.
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety jsou klasický recept.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Kuřecí salát s majonézou podáváme s pečivem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Houbová polévka se smetanou a brambory.
Špagety Carbonara uhlířské.
Drůbeží játrová paštika
Dozvíte se zde, jak se připravuje játrová omáčka se zakysanou smetanou a recept na přípravu.