Recepty

Recepty > omáčky > játrová omáčka se zakysanou smetanou

Játrová omáčka se zakysanou smetanou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 ks kuřecích jater, 1 kelímek zakysané smetany, 1 větší cibule, olej, špetka soli, špetka pepře

Jak připravit tento recept:

Cibuli nakrájíme na menší kostičky a orestujeme na pánvi. Přidáme najemno nakrájená játra, která podusíme do měkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s knedlíkem, rýží či bramborem jako přílohou.

Další recepty:
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Játrová omáčka s rýží dušená doměkka.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme nadrobno pokrájenou natí.
Bylinková majonéza ze žloutků.
Kuřecí křídla na zázvoru pečeme přibližně 30 minut.
Houbová omáčka se smetanou z čerstvých hub.
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety jsou klasický recept.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Kuřecí salát s majonézou podáváme s pečivem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Houbová polévka se smetanou a brambory.
Špagety Carbonara uhlířské.
Drůbeží játrová paštika

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje játrová omáčka se zakysanou smetanou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.