Recepty > hovězí maso > hovězí roláda z mletého masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g hovězího mletého masa, 2 lžíce mléka, rohlík, 1 vejce, majoránka, pepř, 1 cibule, strouhanka, 1 párek, 1 vařené vejce, 100 g sýr eidam, sůl, 100 g kukuřice
Postup přípravy pokrmu:
Do mléka vsypeme na kostičky nakrájený rohlík, přidáme mleté maso, vejce, koření a nadrobno rozkrájenou cibuli. Vše prohněteme a dle potřeby přidáme strouhanku. Na alobalu takto připravené maso rozválíme a položíme na něj párek, vařené vejce, sýr a kukuřici. Zabalíme do rolády, opepříme a osolíme dle chuti, obalíme alobalem a vložíme do pekáčku. V předem vyhřáté troubě pečeme za podlévání horkou vodou 45 minut.
Další recepty:
Barcelonský hrnec, vepřová kýta plněná vejci, játra na cibulce, Burgundské hovězí kostky, Maďarský guláš s bramborem, bramborový salát, marinovaná vepřová kýta, vepřové kotlety na smetaně, játrová omáčka, treska s rajčaty, plněná hovězí roláda, vepřové kotlety na paprice, vepřo knedlo zelo
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.