Recepty

Recepty > ryby > treska s rajčaty

Recepty - Treska s rajčaty

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

mořská treska, rajčata (stejné množství, jako ryby), sušený česnek, bazalka, sůl, máslo

Postup přípravy:

Tresku vložíme do pekáčku, rajčata rozpůlíme a vložíme k rybě, posypeme česnekem, bazalkou, solí a na každou tresku položíme kousek másla. Pečeme v troubě. Když jsou rajčata pečená, vyndáme vše z trouby, rajčata ve stávě z pečení důkladně rozmačkáme a přelijeme takto vzniklou šťávou tresku, kterou jsme mezitím položili na talíř.

Další recepty:
ryby nakládané na kyselo, polévka halászlé, makrela na paprice

Recepty
Motto

Jídlo treska s rajčaty rozezní chuťové pohárky.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.