Recepty > hovězí maso > hovězí játrová paštika
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro tento recept:
1 kg tučnějšího bůčku, 300 g hovězích jater, 8 stroužků česneku
Postup přípravy:
Bůček uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlý bůček, hovězí játra a česnek umeleme a důkladně promícháme. Směs pak plníme do sklenic a v otevřených sklenicích vaříme 1-2 hodiny (podle velikosti sklenic). Osolíme až těsně před podáváním.
Další recepty:
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí plátky na houbách s omáčkou, kterou podle chuti zahustíme.
Kuřecí játrová paštika zabalíme do alobalu.
Vepřové maso na červeném víně podáváme s rýží.
Drůbeží játrová paštika se lžící roztopeného másla.
Gulášová polévka s brambory.
Kuřecí játra na červeném víně posypeme pro zahuštění hladkou moukou.
Španělské ptáčky ze silnějších plátků masa.
Vepřové na houbách podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Játrová omáčka s houskovým knedlíkem.
Hovězí maso na houbách
Uvařte si hovězí játrovou paštiku, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.