Recepty

Recepty > hovězí maso > hovězí játrová paštika

Hovězí játrová paštika recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro tento recept:

1 kg tučnějšího bůčku, 300 g hovězích jater, 8 stroužků česneku

Postup přípravy:

Bůček uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlý bůček, hovězí játra a česnek umeleme a důkladně promícháme. Směs pak plníme do sklenic a v otevřených sklenicích vaříme 1-2 hodiny (podle velikosti sklenic). Osolíme až těsně před podáváním.

Další recepty:
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí plátky na houbách s omáčkou, kterou podle chuti zahustíme.
Kuřecí játrová paštika zabalíme do alobalu.
Vepřové maso na červeném víně podáváme s rýží.
Drůbeží játrová paštika se lžící roztopeného másla.
Gulášová polévka s brambory.
Kuřecí játra na červeném víně posypeme pro zahuštění hladkou moukou.
Španělské ptáčky ze silnějších plátků masa.
Vepřové na houbách podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Játrová omáčka s houskovým knedlíkem.
Hovězí maso na houbách

Recepty
Játrová paštika

Uvařte si hovězí játrovou paštiku, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.