Recepty > polévky > fazolová polévka s vepřovkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 lžíce másla, 1/2 šálku na kolečka nakrájené cibule, 1 lžíce hladké mouky, 750 ml zeleninového vývaru, 1 vepřovka (masová vepřová konzerva), 1 plechovka sterilovaných fazolí, 250g rajčat, chilli koření, sůl, pepř
Recept na přípravu:
V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, za stálého míchání ji osmahneme, zaprášíme moukou a za stálého míchání ji necháme opražit. Do osmažené cibulové jíšky přilijeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme na kousky nakrájená rajčata a 20 minut povaříme. Poté polévku přecedíme přes síto, vrátíme zpět do hrnce, přidáme na kousky nakrájené maso z konzervy, vmícháme fazole a polévku pět minut povaříme. Na závěr polévku podle chuti dosolíme, opepříme, okořeníme chilli kořením a posypeme nastrouhaným křenem.
Další recepty:
Bramboračka s houbami - rozehřejeme olej...
Ryby nakládané na kyselo - očištěné ryby naporcujeme.
Fazolová omáčka - fazole nakrájíme na šikmé kousky.
Bramboračka bez hub.
Fazolová polévka s rajčaty a klobásou.
Kyselá houbová omáčka z čerstvých hub.
Fazolová polévka - fazole necháme několik hodin bobtnat ve vodě...
Zelňačka s klobásou a kyselou smetanou.
Kuře na paprice recept nma přípravu této pochoutky.
Rajská omáčka s masovými kuličkami z mletého masa.
Kyselá polévka
Ochutnejte recept fazolová polévka s vepřovkou.