Recepty > polévky > cibulačka z hovězího vývaru
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
5 cibulí, 8 dkg másla, 2 lžíce hladké mouky, 1 litr hovězího vývaru, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Na slabé půlměsíčky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle, přidáme mouku, když začne mouka hnědnout, přilijeme vývar a vaříme do změknutí cibule. Nakonec ještě dochutíme solí.
Při podávání nalijeme do talíře, nasypeme na kostičky nakrájený a orestovaný chléb, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou.
Další recepty:
zelná polévka, marinovaná vepřová žebra, zelné závitky, zelná omáčka, slavnostní vepřová žebírka pro slavnostní příležitosti, polévka cibulačka se sýrem, chilli omáčka, smetanová bramboračka s houbami, chilli con carne, kuřecí vývar s drobením, koprová kulajda, bramborová kaše ze starších brambor, smetanová omáčka okyselená octem, brokolicová polévka
Ochutnejte recept cibulačka z hovězího vývaru.