Recepty

Recepty > vepřové maso > slavnostní vepřová žebírka

Slavnostní vepřová žebírka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

Vepřová žebírka, 2 vejce, 1 lžíce mléka, 4 dkg polohrubé mouky, kousky banánů a žampionů, olej, sůl, koňak

Postup přípravy:

Z vajec, mléka a mouky vytvoříme těstíčko, v němž obalíme kousky banánů a žampionů. Obalené kousky osmažíme na rozpáleném oleji a položíme na nahřáté talíře s vařenými bramborami. Ozdobíme zeleninou.

Vepřová žebírka mírně osolíme, zprudka z obou stran osmažíme, nabodneme na dlouhý nůž, polijeme koňakem, zapálíme a flambujeme.

Další recepty:
vepřo knedlo zelo, bůček na zelí, segedínský guláš, vepřové maso dušené v zelí, vepřová krkovice, zelí s rajčatovým protlakem, houbový guláš, roštěnka z vepřové kotlety, kyselé zelí na čínský způsob

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.