Recepty > polévky > zeleninová polévka s flíčky a šlehačkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
mražená zelenina, 1 brambor, flíčky, máslo, vývar, sůl, zelená petrželka, šlehačka
Recept na přípravu:
Zeleninu osmahneme v hrnci na rozehřátém másle, zalijeme vývarem, přidáme sůl a 10 minut vaříme. Poté přihodíme na kostičky nakrájený brambor a vaříme, kdokud brambor nezměkne. Nakonec přidáme předem uvařené flíčky a podle potřeby dochutíme solí. Na talíří ozdobíme "bobkem" ušlehané šlehačky a trochou nadrobno nasekané petrželky.
Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, zapečená plněná rajčata, zeleninová polévka s drožďovými noky, vepřová roláda, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, hrachová polévka ze sáčku, kuřecí prsíčka s cuketou na kari, koprová kulajda, zeleninová pánev na řecký způsob, kuřecí polévka, rychlá fazolová polévka, drůbeží vývar s rýží, kuřecí vývar s drobením, žampionový krém
Ochutnejte recept zeleninová polévka s flíčky a šlehačkou.