Recepty > polévky > vývar z hovězího žebra
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Hovězí žebro 600g, kuřecí korpus 600g, uzená kost 300g, sůl, libeček, cibule, 2 stroužky česneku, 5 kuliček pepře, mrkev, celer, petržel
Recept na přípravu:
Maso (žebro, korpus i kost) vložíme do dvou litrů studené vody, osolíme a zvolna přivedeme k varu. Odebereme vznikající "šum", přidáme svazek libečku, oloupanou cibuli vcelku, česnek, pepř a při mírném varu "táhneme" 2 hodiny (po hodině odstraníme libeček, cibuli a česnek). Přidáme kořenovou zeleninu a necháme další půlhodinu lehce probublávat.
Další recepty:
Čínská polévka se sýrem a párkem, marinovaná vepřová žebra, kuřecí vývar s drobením, gulášová polévka z mletého masa, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, vepřové maso v mrkvi, bramborová buchta z nastrouhaných brambor, čínské nudle s hovězím masem, česnečka recept na přípravu, čínská polévka, cibulačka, bramborová kaše ze starších brambor, polévka z mletého masa, vývar z morkových kostí
Ochutnejte recept vývar z hovězího žebra.