Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové maso v mrkvi

Recept - Vepřové maso v mrkvi

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g vepřového plecka, olej, sůl, 1 mrkev, 2 hřebíčky, cukr krupice, máslo, 1 lžíce hladké mouky, hrnek mléka, mletý pepř, 1 kostka masoxu

Postup přípravy pokrmu:

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, zprudka osmažíme na oleji, osolíme, podlijeme a dusíme do měkka. Když maso změkne, přidáme mrkev nakrájenou na kolečka, hřebíčky, trochu cukru a 15 minut dusíme. Z másla a mouky vytvoříme jíšku, přilijeme mléko, rozšleháme a nalijeme k masu. Přidáme špetku pepře a masox, ještě chvíli podusíme a vepřové maso v mrkvi je hotovo. Podáváme s brambory.

Další recepty:
vepřo knedlo zelo, vepřová kýta plněná vejci, vepřová krkovice, vepřové kotlety na houbách, játra na cibulce, zapečené vepřové závitky, vepřové nudličky na víně, marinovaná vepřová kýta, česnekové kapsy, úhoř na víně, marinované vepřové kotlety, roštěnka z vepřové kotlety, sekaná v županu, vepřové maso na žampionech, vepřové závitky s omáčkou z Nivy

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.