Recepty > vepřové maso > vepřové maso na mrkvi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové plecko, olej, mrkev, kari koření, muškátový květ, sůl, hladká mouka
Postup přípravy:
Vepřové plecko nakrájíme na kostky, na rozpáleném oleji dusíme, aby pustilo co nejvíce šťávy, přidáme mrkev nakrájenou na kolečka, kari koření, muškátový květ, sůl a dusíme do měkka. Pokud je pokrm příliš řídký, zahustíme trochou hladké mouky.
Podáváme s vařeným bramborem nebo chlebem.
Další recepty:
maso na gril, vepřová játra na asijský způsob, medová marináda, vepřové kotlety po maďarsku, segedínský guláš, vepřové nudličky na víně, kotlety v alobalu, vepřové maso po francouzsku, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zavařené vepřové maso, zbojnické špízy, vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.